производствена дейност

Производство на ПВЦ и алуминиева дограма

Мегатурс 1 EООД разполага със собствен изцяло оборудван цех за производство на PVC и алуминиева дограма. Наши чуждестранни партньори са “Rehau”,”Alumil”, “Cisa” – Италия, “Мако” – Австрия, “Glaverbell” – Чехия. В цеха се проектират и изработват: външна и вътрешна дограма, прозорци, врати и витрини, магазинно обзавеждане от алуминий, противонасекомни мрежи – статични и ролетни, щори – хоризонтални и вертикални, алуминиеви и PVC капаци за прозорци, огледални стопсол стъкла; тонирани стъкла; окачени фасади; зимни градини.

Производство на електро-табла “Призма” на Шнайдер Електрик

“Мегатурс 1 EООД е лицензиран производител на електрически табла от функционалната система “Призма” на световно известния лидер в областа на електрооборудването “Шнайдер Електрик”. Фирмата разполага със собствен производствен цех, с най-съвременно оборудване, както и с висококвалифициран персонал. За изработените табла “Мегатурс-1” ООД издава сериен номер и сертификат за съответствие по международния стандарт IEC 60439-1, който определя 10 изпитания, които трябва да бъдат проведени. Чрез своята система “Призма”, “Шнайдер Електрик гарантира съответствие със 7 от тях.

Производство на блиндирани и интериорни врати

Мегатурс 1 EООД разполага със собствен цех за изработка на блиндирани и интериорни врати.

Производство на стоманени и алуминиеви изделия
Производство на офис и кухненски мебели

Мебелите на Мегатурс 1 EООД са висококачествени продукти, произведени с прецизни немски машини и апаратура. Материалите, които се влагат, са масивна дървесина от различни дървесни видове, MDF в богата цветова гама, метал, стъкло, плочи с меламиново покритие на австрийски, немски и белгийски производители. Свържете се с нас за изготвяне на индивидуални проекти от нашите специалисти.